Nlpvoorscholen.nl

NLPvoorscholen.nl 

IN DE Klas

Door fantasie verandering aanbrengen aan de werkelijkheid

De weg van de prikkel zorgt voor ons gedrag

De buitenwereld komt met 12 miljoen prikkels per seconde op ons af. Ons hoofd laat er ongeveer 147 toe. En daarvan gaan er 5-7 prikkels door ons brein heen om er zo ons binnenkant beeld van te maken. We ervaren, voelen en we reageren met ons lijf. Via ons gedrag kunnen anderen zien wat 'iets' met ons doet.

De theorie leren door ervaren en samen doen.

De kinderen in de klas werken op vele manieren samen. Ze denken samen na over de 'nieuwe situatie'. Ze helpen elkaar. Ze overleggen met elkaar. En we evalueren het proces. Samen met elkaar.

Jouw Eigen veranderverhaal

De kinderen leren dat ze woorden en zinnen ( overtuigingen) kunnen veranderen. Daarmee mag alles er gewoon zijn. Dat wat je aandacht geeft 'ziet' het brein het eerst.

De weg van de prikkel

We starten met dit model.  In de eerste lesronde leggen we uit hoe het werkt met die zintuigen en de buitenwereld. Als je dit snapt dan ben je goed op weg.  Je gaat inzien dat je gedrag kunt beïnvloeden vanuit jezelf.


In de tweede lesronde gaan we dieper in op de 'superkrachten' die we allemaal in ons hebben en die ons kunnen helpen om alles te bereiken wat we willen.


In de derde lesronde gaan we ontdekken wat verbinding is met jezelf en met de ander. Wanneer ga je uit verbinding en wanneer kom je meer in verbinding met jezelf en met de ander.

Vergeet 'het onmogelijke'. Alles is mogelijk!

Team training

Als leraar ben je super belangrijk in wat je voorleeft. De kinderen spiegelen zich aan jou. Leer hoe je vanuit jouw gedrag bewust naar welzijn kunt bewegen.

ouder training

Als ouder voedt je jouw kind(eren) op. Zeker (niet) zoals jouw ouders dat bij jou deden, toch? Jouw gedrag stuurt bewust en onbewust aan.

les in de klas

De lessen in de klas bestaan uit theorie, ervaren en evalueren. Onze producten zijn ontwikkeld om door te pakken nadat we weg zijn. Bewustzijn blijft.

1 op 1 coaching

Er zijn van die momenten die je even alleen wilt aankijken. Wij weten wat je bedoelt en we zijn er onvoorwaardelijk om je te bedienen in wat je nodig hebt.

Een nieuwe manier van kijken naar gedrag

We geven je een unieke, praktische vorm die direct werkt.

Denk aan alles wat mogelijk wordt als gedrag veranderd.

Welzijn door bewustzijn omdat je 'weet'. Je doet anders dan voorheen. Gedrag is makkelijk te veranderen als je weet hoe het werkt. 

Prikkels en gevoeligheid

12 miljoen prikkels per seconde komen op je af om 'verwerkt' te worden. En als je daar dan erg gevoelig voor bent? Wat voor invloed heeft dat op je gedrag?

Het meesterbrein

Ons brein 'woont' in een donkere kamer en is afhankelijk van alle informatie die het krijgt vanuit onze zintuigen. En natuurlijk wil het daarbij voor 'veilig' gaan.

onze werkelijkheid

We maken van alle informatie die op ons afkomt een 'eigen' werkelijkheid die heel waar is voor onszelf. Daar reageren we op met ons gedrag. 

totaal anders naar gedrag kijken dan dat je gewend bent.

welzijn door bewustzijn

training

Team training
Ouder training
1 op 1 coaching
Online training divers

locatie 

Op school- in de klas
Op gewenste locatie
Online
Telefonisch

contact

Hoog Beugt 8
5473 KP Heeswijk Dinther
ubavkabewustzijn@gmail.com
www.nlpvoorscholen.nl

NLPvoorscholen.nl

©nlpvoorscholen.nl. All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Gedrag is te veranderen.
Makkelijk als je anders denkt.


We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

neem nu contact met ons opWe process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress